Palatul de Cultură — Sala mare

  677 m2 Wi fi
  Există parcare 600 locuri
  Facilități
  Suprafața sălii 677 m2
  Capacitatea sălii 600 locuri
  Echipament Ecran, proiector, aparataj pentru sonorizare
  Mobilier Scaune, mese
  Bucătărie / Bar Nu
  Posibilitate de catering Da
  Internet Wi fi
  Acces pentru persoanele cu dizabilități Da
  Parcare Există parcare
  Descriere

  Sala Mare a Palatului de Cultură din Cahul este un spațiu versatil și bine echipat, care servește drept inima vieții culturale din oraș. Acest spațiu găzduiește o gamă variată de evenimente culturale și sociale, oferind posibilitatea de a adapta spațiul la diverse nevoi.

  • Sala Mare are o capacitate de 600 de locuri pentru spectatori, oferind un mediu confortabil pentru evenimente de diferite dimensiuni.
  • Este echipat cu aparatură de sunet și sonorizare, ecran pentru proiecție, proiector, tribună pentru prezentări sau discursuri, decor și un pian royal.
  • Este disponibilă o conexiune de internet pentru a susține evenimentele ce necesită acces online.
  • Există un spațiu dedicat pentru artiști, unde aceștia se pot pregăti sau se pot odihni înainte și după eveniment.
  • Sala poate fi adaptată pentru diferite tipuri de evenimente, precum concerte, concursuri, spectacole, proiecții de film, conferințe și forumuri.
  • Pentru evenimentele care implică servirea de catering sau alte activități în afara sălii principale, Holul Mare de la intrarea în sală oferă un spațiu suplimentar pentru amenajarea meselor de catering sau activităților de networking.
  • Palatul de Cultură este situat într-o locație centrală a orașului Cahul, ușor accesibil pentru participanți și oaspeți.

  Sala Mare a Palatului de Cultură este un spațiu versatil și bine echipat, ideal pentru organizarea și desfășurarea evenimentelor culturale, corporative și sociale. Cu toate dotările sale și posibilitatea de adaptare la diverse cerințe, acest spațiu reprezintă o alegere excelentă pentru evenimentele din Cahul.

  *
  *
  *
  *
  Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii de Serviciu Google.
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.