Despre Proiect

  CahulActiv este o platformă online inovatoare în orașul Cahul, care adună sub același acoperiș toate cercurile și secțiile locale. Aici, găsești un mod convenabil de a explora, compara și înscrie la o varietate de activități, de la secții sportive și cursuri de dans la prelegeri și cluburi de interese. Suntem aici pentru a face viața activă a orașului Cahul accesibilă pentru toată lumea, conectând o gamă variată de cercuri și secțiuni într-un singur loc.

  Misiunea noastră este clară: vrem să facem experiența activităților extrașcolare din Cahul mai accesibilă și mai ușor de explorat pentru toată comunitatea. Suntem dedicați în a facilita accesul la o gamă variată de activități, pentru a stimula participarea activă și implicarea în viața comunității noastre.

  Cu o viziune de a deveni principalul hub online pentru interacțiunea dintre organizatori și comunitatea locală, dorim să promovăm o viață activă, să încurajăm implicarea socială și să creăm o comunitate unită. Valorile noastre fundamentale sunt transparența, accesibilitatea, activitatea și interacțiunea socială. Vrem să furnizăm toate informațiile relevante despre cercuri și secții într-un mod ușor de înțeles și de accesat. Ne propunem să susținem un stil de viață activ și sănătos și să promovăm interacțiunea socială, facilitând comunicarea și conexiunea între locuitorii orașului Cahul.

  Inițial, platforma noastră a fost dezvoltată pentru a acoperi oferta instituțiilor municipale, cum ar fi Palatul de Cultură „N.Botgros” din Cahul, Centrul de Creație pentru Copii „Luceafărul”, Școala de Arte Plastice pentru Copii, Școala de Muzică „M.Cebotari”, Școala Sportivă Specializată de Haltere, Școala Sportivă Nr.1 și Școala Sportivă Nr.2 din mun.Cahul. Împreună, aceste instituții oferă peste 40 de activități și secții în domenii variate, precum artă, muzică, dans, sport, meșteșuguri și educație.

  Însă pe parcurs ne propunem să lărgim catalogul activităților cu toate ofertele din mun.Cahul, inclusiv cluburi și academii private.

  Platforma CahulActiv a fost realizată de Palatul de Cultură „N.Botgros” din mun. Cahul în parteneriat cu Primăria Municipiului Cahul, în cadrul Programului Digital Impact pentru Cahul, implementat de Startup Moldova ca parte a proiectului EU4Moldova: Startup City Cahul, implementat de ATIC și finanțat de Uniunea Europeană în parteneriat cu Suedia.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.