Primăria — Sala de Conferințe

  62 m2 Wi fi
  Există parcare 40 locuri
  Facilități
  Suprafața sălii 62 m2
  Capacitatea sălii 40 locuri
  Echipament Ecran, proiector
  Mobilier Scaune, mese
  Bucătărie / Bar Nu
  Posibilitate de catering Da
  Internet Wi fi
  Acces pentru persoanele cu dizabilități Nu
  Controlul climatului Aer condiționat, încălzire
  Parcare Există parcare
  Descriere

  Sala de ședințe a Primăriei Municipiului Cahul este un spațiu potrivit pentru desfășurarea diferitelor tipuri de întâlniri și ședințe. Cu o capacitate de până la 40 de persoane, sala oferă un cadru confortabil și funcțional pentru diverse ocazii.

  Iată câteva dintre facilitățile principale ale sălii de ședințe:

  • Sala este echipată cu un ecran și proiector, facilitând prezentările și discuțiile. Aceasta face posibilă proiecția eficientă a conținutului pentru a comunica și a ilustra punctele cheie ale ședinței.
  • Pentru a vă asigura de un mediu plăcut în orice moment al anului, sala dispune de un sistem de aer condiționat care vă permite să controlați temperatura în funcție de preferințele dvs.
  • Holul de intrare oferă spațiu pentru servirea mesei sau a cafelei în timpul evenimentului. Această facilitate adaugă un plus de confort și versatilitate pentru întâlnirea dumneavoastră.
  • Dacă este necesar, sala este echipată cu o tribună pentru prezentări mai ample sau pentru discursuri care necesită o viziune mai bună asupra participanților.
  • Pentru a susține nevoile tehnice ale evenimentului, este asigurată conectivitatea la internet, facilitând accesul la resursele online și comunicarea digitală.

  Sala de ședințe a Primăriei Municipiului Cahul vă stă la dispoziție pentru a găzdui cu succes ședințe, prezentări și alte evenimente speciale, oferind toate facilitățile necesare pentru un flux eficient al întâlnirii dumneavoastră.

  *
  *
  *
  *
  Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii de Serviciu Google.
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.