Baschet masculin

  Baschet masculin
  • Tip de activitate: Sport
  • Instituție: Școala sportivă nr.1
  • Vârstă: 9-12 ani
  • Plată: Gratuit
  • Limba de predare: Română/Rusă
  • Înregistrare: 01 Septembrie - 31 Octombrie
  • Disponibilitate: Înregistrare indisponibilă în afara perioadelor de înscriere

  Secția de baschet masculin, promovează stilul de viață activ și consolidarea spiritului de echipă în rândul copiilor și tinerilor. Acest cerc extrașcolar oferă oportunitatea de a practica baschetul, un sport care implică coordonarea, concentrarea, abilitățile motorii și condiția fizică.

  La orele de antrenament ale secției de baschet masculin, copiii învață și dezvoltă:

  1. Tehnică de bază a baschetului: Copiii sunt învățați cum să țină corect mingea, cum să arunce la coș, cum să dea pase și să se miște pe teren. Învață și diverse tehnici de dribbling și fente.

  2. Cunoștințe tactice: Înțelegerea jocului de echipă este esențială în baschet. Tinerii învață cum să coopereze, să comunice și să-și susțină colegii de echipă pentru a obține avantaj pe teren. Se lucrează și la înțelegerea schemelor de joc și a strategiilor.

  3. Dezvoltarea fizică: Antrenorii se concentrează pe dezvoltarea forței, rezistenței și agilității, necesare în baschet. Aceasta implică exerciții de condiționare fizică și tehnici specifice pentru creșterea performanței sportive.

   4. Competiții și meciuri: Copiii au șansa de a aplica cunoștințele și abilitățile acumulate în competiții locale, regionale și naționale. Acestea oferă oportunitatea de a experimenta presiunea jocurilor și de a învăța să gestioneze momentele tensionate.

  5. Disciplină și fair-play: În cadrul sectiei de baschet, se promovează valorile sportive, cum ar fi fair-play-ul, respectul față de colegi și adversari, muncă asiduă și disciplină personală.

  De-a lungul timpului, sectia de baschet masculin poate oferi oportunități de dezvoltare personală și de a descoperi talente ascunse în acest sport. De asemenea, oferă o modalitate excelentă de a socializa și a crea prietenii noi cu aceeași pasiune pentru baschet.

  De menționat: Orele de activitate se stabilesc în luna septembrie, în dependență de formarea grupelor, conform vârstei beneficiarilor.

  Vezi mai mult
  Vezi mai mult
  Orar
  ZiOraDetalii
  Luni14:30 - 18:00Andrei Timbala
  Marți14:30 - 16:00Eugeniu Pogorelov
  Miercuri14:30 - 18:00Andrei Timbala
  Joi14:30 - 16:00Eugeniu Pogorelov
  Vineri14:30 - 18:00Andrei Timbala
  16:00 - 17:30Eugeniu Pogorelov
  Sâmbătă12:00 - 14:00Eugeniu Pogorelov
  14:30 - 18:00Eugeniu Pogorelov
  Contacte
  • Denumire activitate
  • Baschet masculin
  Trimiteți o cerere preliminară
  Recenzii
  Nicio recenzie încă
  Vă rugăm să rețineți că trimiterea acestei cereri nu garantează înregistrarea automată. Veți fi contactat pentru a confirma și a discuta detaliile.
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.