Secția Gimnastică - Aerobică

   Secția Gimnastică - Aerobică
  • Tip de activitate: Sport
  • Instituție: Școala sportivă nr.1
  • Vârstă: 6-9 ani
  • Plată: Gratuit
  • Limba de predare: Română/Rusă
  • Înregistrare: 01 Septembrie - 31 Octombrie
  • Disponibilitate: Înregistrare indisponibilă în afara perioadelor de înscriere

  Gimnastica este o disciplină sportivă care implică mișcări și exerciții fizice în scopul dezvoltării forței, flexibilității, coordonării și agilității. Această activitate poate fi practicată de toate vârstele, începând de la copii până la adulți. Gimnastica include o varietate de elemente și forme, iar procesul de învățare presupune o evoluție treptată.

  Procesul de învățare în gimnastică:

  Începutul: Copiii care se înscriu la gimnastică încep cu bazele, cum ar fi învățarea mișcărilor de bază, cum să-și mențină echilibrul și să-și dezvolte forța și flexibilitatea. Această etapă este crucială pentru a construi o bază solidă.

  Dezvoltarea tehnicilor: Gimnaștii învață treptat mișcări și tehnici mai avansate, cum ar fi săriturile, acrobațiile sau echilibrele pe aparate specifice. În această fază, disciplina și concentrarea sunt esențiale.

  Coregrafia și stilul: În funcție de tipul de gimnastică practicat, copiii învață să creeze rutine coregrafice și să interpreteze muzica într-un mod artistic. Dezvoltarea stilului personal este importantă în această etapă.

  Competiții și performanțe: Gimnaștii încep să participe la competiții și spectacole pentru a-și testa abilitățile și a câștiga experiență în fața publicului. Aceasta le oferă oportunitatea de a-și demonstra progresul și de a obține feedback.

  Îmbunătățirea continuă: Gimnastica este o disciplină care necesită practică constantă și efort. Copiii trec printr-un proces de îmbunătățire continuă pentru a-și perfecționa tehnicile și a avansa la niveluri superioare de competiție.

  Prin intermediul gimnasticii, copiii pot dezvolta calități precum disciplina, concentrarea, creativitatea, coordonarea și autocontrolul. Această activitate îi ajută să-și îmbunătățească condiția fizică și să-și dezvolte abilități atât fizice, cât și mentale. De asemenea, participarea la competiții și spectacole îi învață să gestioneze stresul și emoțiile și să obțină rezultate bune în fața publicului.

  De menționat: Orele de activitate se stabilesc în luna septembrie, în dependență de formarea grupelor, conform vârstei beneficiarilor.

  Vezi mai mult
  Vezi mai mult
  Contacte
  • Denumire activitate
  • Secția Gimnastică - Aerobică
  Trimiteți o cerere preliminară
  Recenzii
  Nicio recenzie încă
  Vă rugăm să rețineți că trimiterea acestei cereri nu garantează înregistrarea automată. Veți fi contactat pentru a confirma și a discuta detaliile.
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.