Secția Volei Feminin

  Secția Volei Feminin
  • Tip de activitate: Sport
  • Instituție: Școala sportivă nr.1
  • Vârstă: 9-10 ani
  • Plată: Gratuit
  • Limba de predare: Română/Rusă
  • Înregistrare: 01 Septembrie - 31 Octombrie
  • Disponibilitate: Înregistrare indisponibilă în afara perioadelor de înscriere

  Secția de Volei oferă oportunitatea tinerilor pasionați de sport de a se iniția în volei sub îndrumarea antrenoarei- Aliona Hariton, care este membră a Federației de Volei din Republica Moldova și are experiență în pregătirea sportivilor pentru lotul național.

  În cadrul acestui cerc, se pot înscrie fete cu vârste cuprinse între 9 și 10 ani, însă trebuie să treacă printr-o preselecție efectuată de antrenoarea Aliona Hariton pentru a se asigura că au aptitudinile necesare pentru acest sport.

  Copiii care fac parte din această secție participă la antrenamente intense și pline de energie. Aceste antrenamente se concentrează pe dezvoltarea abilităților de bază necesare în volei, cum ar fi servirea, prinderea, pasa și lovirea mingii. Pe lângă dezvoltarea aspectelor tehnice ale jocului, copiii învață, de asemenea, aspecte importante ale echipei și comunicării, precum colaborarea și coordonarea cu ceilalți membri ai echipei.

  Voleiul implică multă mișcare, așa că antrenamentele sunt concepute pentru a dezvolta agilitatea, viteza și rezistența copiilor. Aceste abilități fizice nu sunt doar utile în timpul jocului de volei, ci pot fi aplicate și în alte aspecte ale vieții lor.

  Ceea ce face Sectia de Volei Feminin deosebit de specială este accentul pus pe dezvoltarea de sportivi calificați. Copiii și  care dovedesc un talent și o pasiune deosebită pentru volei și care reușesc în preselecție au oportunitatea de a-și dezvolta cariera în acest sport. Această pregătire de calitate îi poate deschide ușile către cluburi mari și competiții de nivel superior în viitor.  Totodată dezvoltând și caracteristici importante precum disciplina, perseverența și lucrul în echipă, care pot fi aplicate în oricare alt domeniu al vieții.

  De menționat: Orele de activitate se stabilesc în luna septembrie, în dependență de formarea grupelor, conform vârstei beneficiarilor.

  Vezi mai mult
  Vezi mai mult
  Contacte
  • Denumire activitate
  • Secția Volei Feminin
  Trimiteți o cerere preliminară
  Recenzii
  Nicio recenzie încă
  Vă rugăm să rețineți că trimiterea acestei cereri nu garantează înregistrarea automată. Veți fi contactat pentru a confirma și a discuta detaliile.
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.