Secția Judo - Sambo

  Secția Judo - Sambo
  • Tip de activitate: Sport
  • Instituție: Școala sportivă nr.2
  • Vârstă: 6-15 ani
  • Plată: Gratuit
  • Limba de predare: Română/Rusă
  • Disponibilitate: Înregistrare disponibilă

  La Secțiade  Judo - Sambo, se pot înscrie fete și băieți cu vârstă cuprinsă între 6 și 15 ani.
  Aici, copiii vor învața tehnicile de judo și sambo, două arte marțiale cu o tradiție bogată. 

  În primul rând, această luptă dezvoltă disciplina și respectul pentru reguli, fiind sporturi care pun accent pe etică și fair-play. Copiii învață să-și coordoneze mișcările și să-și dezvolte rezistența fizică și mentală. Dezvoltă abilitățile de a se adapta la situații neașteptate și de a lua decizii rapide. Judo și sambo promovează spiritul de echipă, fiind sporturi care se pot practica în competiții individuale sau în echipe.

  Aceste sporturi nu se bazează doar pe forță brută, ci și pe tehnică și disciplină, astfel:

  Judo se bazează pe tehnici de aruncare, cum ar fi ippon-seoi-nage sau tai-otoshi, tehnici de fixare pe podea (katame-waza) și tehnici de strangulare și luxare (shime-waza și kansetsu-waza).

  Sambo include tehnici de aruncare (cuvarina), tehnici de control pe podea (razbor), tehnici de strangulare (shime-waza) și tehnici de luxare (kansetsu-waza). 

  Participând la antrenamente, copiii își dezvoltă abilitățile de autoapărare, precum și încrederea în sine. La începutul fiecărui antrenament, copiii fac exerciții de încălzire și pregătire fizică, contribuind la dezvoltarea motricității și a coordonării lor.

  Copiii vor fi ghidați și instruiți de maestrul lor, care va adapta exercițiile la nivelul de pregătire fizică și vârsta lor. Este important ca fiecare copil să se simtă confortabil și să se dezvolte în ritmul său.

  Fiecare antrenament este o oportunitate pentru copii să învețe și să crească într-un mediu sigur și stimulant. Vă invităm să vă alăturați acestei aventuri sportive împreună cu noi!

  De menționat: Orele de activitate se stabilesc în luna septembrie, în dependență de formarea grupelor, conform vârstei beneficiarilor.

  Vezi mai mult
  Vezi mai mult
  Contacte
  • Denumire activitate
  • Secția Judo - Sambo
  • Instagram
  Trimiteți o cerere preliminară
  Recenzii
  Nicio recenzie încă
  Vă rugăm să rețineți că trimiterea acestei cereri nu garantează înregistrarea automată. Veți fi contactat pentru a confirma și a discuta detaliile.
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.