28 Noiembrie 2023

Cahul triumfă la Prague Wrestling Open 2023: Trei premii de excelență pentru tinerii luptători!

Cahul triumfă la Prague Wrestling Open 2023: Trei premii de excelență pentru tinerii luptători!

Cu mândrie și realizări notabile, discipolii Școlii Sportive nr.2 din Cahul au triumfat la turneul de lupte greco-romane "Prague Wrestling Open 2023". Această competiție intensă a adunat peste 320 de participanți din 12 țări diferite, oferind o platformă de confruntare pentru tinerii luptători dornici să-și pună abilitățile la încercare.

Reprezentând cu demnitate Culorile municipiului Cahul, discipolii noștri au revenit acasă purtând cu ei nu doar experiența valoroasă a competiției internaționale, ci și trei premii merituoase. Performanțele impresionante ale echipei includ un loc de frunte obținut de Zidu Beniamin, care s-a clasat pe primul loc în categoria sa,  Fulger Alexandru, ocupând locul secund, și Semion Meriora, cucerind locul întâi.

Aceste rezultate excepționale sunt rodul muncii asidue și a dedicării atât a tinerilor luptători, cât și a antrenorilor lor devotați, Guglea Serghei și Ivanov Ivan. Ei reprezintă cu cinste Școala Sportivă nr.2 și își aduc contribuția la promovarea sportului și a excelenței în comunitatea noastră. Felicitări echipei pentru aceste triumfuri remarcabile și pentru aducerea de onoare municipiului Cahul  și a țării noastre în arena internațională a luptelor!

Sursa: www.facebook.com