03 Decembrie 2023

Carnavalul Culorilor Toamnei - Ediția a V-a: O Festivitate a Creației și Culorii

Carnavalul Culorilor Toamnei - Ediția a V-a: O Festivitate a Creației și Culorii

În lumina minunată a culorilor de toamnă. Data de 23 Noiembrie 2023 a fost o zi plină de emoție și creativitate la Concursul „Carnavalul Culorilor Toamnei" - Ediția a V-a! Juriul nostru dedicat și competent, format din Roșca Victoria, directorul CC "Luceafărul" din municipiul Cahul, alături de Topadă Ludmila, Daghii Galina, Vîlcu Snejana și Atanasov Zorina, s-au reunit pentru a evalua fiecare creație cu atenție și pasiune.

Cu ochii atenți la fiecare nuanță și detaliu, juriul a analizat cu obiectivitate fiecare aspect al lucrărilor, având în vedere criterii esențiale precum originalitatea, creativitatea, precizia și coerența, dar și diversitatea vârstelor participanților.

Suntem bucuroși să anunțăm cu entuziasm că rezultatele au fost extraordinare! După o totalizare atentă, au fost alese cu grijă 22 de lucrări remarcabile, care s-au evidențiat prin frumusețea lor distinctivă.

Mulțumim tuturor participanților pentru eforturile lor remarcabile și pentru că au adus culoare și bucurie în cadrul concursului nostru. Felicitări tuturor câștigătorilor, ale căror creații au strălucit ca adevărate opere de artă! Le dorim tuturor participanților succes în viitoarele concursuri și îi încurajăm să continue să exploreze și să împărtășească frumusețea creativității lor!

Sursa: www.facebook.com