15 Februarie 2024

O zi de aducere aminte și inspirație la Școala de Muzică “Maria Cebotari”

O zi de aducere aminte și inspirație la Școala de Muzică “Maria Cebotari”

O zi de aducere aminte și inspirație la Școala de Muzică “Maria Cebotari”! 

Pe data de 14 februarie, elevii talentați ai Școlii de Muzică “Maria Cebotari” au luminat scena cu un concert special dedicat memoriei lui Grigore Vieru.

Un eveniment emoționant, plin de sensibilitate și reverență față de una dintre cele mai mari figuri literare ale neamului nostru.

Programul serii a fost o îmbinare armonioasă între poezie și muzică, reflectând diversitatea și bogăția artistică a operei lui Grigore Vieru.

De la versuri pline de înțeles și emoție, până la melodii delicate la pian și vioară, și vocea pură a unui cor de copii, fiecare moment a fost un omagiu adus talentului și moștenirii literare a acestui mare poet.

Concertul a demonstrat încă o dată că arta și cultura sunt mijloace prin care putem onora și păstra vie memoria celor care au lăsat o amprentă profundă în inimile noastre.

Felicitări tuturor celor implicați în organizarea și desfășurarea acestui minunat eveniment cultural!

Mulțumim domnului Ion Ciuta, directorul Școlii de Arte Plastice copii mun.Cahul pentru colaborare și exprimăm sincera admirație și mulțumiri organizatoarei acestui eveniment, doamnei Natalia Slipcenco, profesoara Școlii de Muzică ”Maria Cebotari” 

Sursa: cahulactiv.md