21 Noiembrie 2023

Performanță de excepție a echipei de Volei Feminin a Școlii Sportive Nr.1 din Cahul: Medalie de Bronz în Campionatul Moldovei și Aur în Turneul Internațional

Performanță de excepție a echipei de Volei Feminin a Școlii Sportive Nr.1 din Cahul: Medalie de Bronz în Campionatul Moldovei și Aur în Turneul Internațional

Championatul Moldovei la volei feminin pentru fete născute în 2009 și mai tinere, care a debutat acum două luni, a ajuns la final într-o notă de succes pentru echipa de Volei Feminin a Școlii Sportive Nr.1 din Cahul. La această etapă finală, unde au participat câștigătoarele competițiilor regionale, echipa din Cahul a reușit să obțină medalia de bronz.

Printre finaliste s-au numărat echipele din Chișinău, Cahul, Vadul lui Vodă, Copceac, Dubăsari, Bălți, Dondușeni și Tighina. În ciuda unei competiții acerbe, fetele noastre au pierdut doar un meci în fața viitoarelor campioane din Chișinău, reușind să obțină victoria în meciul pentru locul trei și devenind astfel posesorele medaliei de bronz a Campionatului Moldovei din 2023.

Daria Hariton, unul dintre talentele remarcabile ale echipei, a fost distinsă cu premiul pentru categoria "Cel mai versatil jucător al campionatului", recunoscându-i-se contribuția deosebită la performanța echipei.

Dar provocările nu s-au oprit aici pentru echipa noastră, pentru că, deja peste o săptămână, fetele noastre au fost invitate în România la Turneul Internațional „Unic Piatra-Neamț”. Competiția a inclus două echipe din Iași, Piatra-Neamț, Bacău și Cahul. Într-un spectacol de excepție, echipa noastră a obținut victorii în toate meciurile, devenind deținătoarea Cupei și a medaliei de aur la Turneul Internațional.

În timpul ceremoniei de premiere, fetele din Cahul au fost vedetele momentului, primind premii individuale remarcabile. Daria Țurcan a fost desemnată „Cea mai bună atacantă a turneului”, Anastasia Stanchuk a primit premiul pentru „Cea mai bună centru”, iar Daria Hariton a fost onorată cu titlul de „Cel mai bun pasator”.

Realizările remarcabile ale echipei noastre au atras admirația nu doar a suporterilor români, ci și a antrenorilor care au recunoscut public performanțele echipei de volei feminin din Cahul. Felicitări echipei pentru aceste succese notabile, care reflectă nu doar talentul și muncă asiduă, ci și promisiunea unei viitoare deosebite în lumea voleiului internațional.

Sursa: cahulactiv.md