18 Decembrie 2023

Tudor Bratu, la „Qatar Cup IWF Grand Prix II 2023”

Tudor Bratu, la „Qatar Cup IWF Grand Prix II 2023”

În perioada 2-14 decembrie, în Doha, Qatar, sportivul cahulean Tudor Bratu a impresionat la Qatar Cup IWF Grand Prix II 2023, concurând în categoria de până la 102 de kilograme, Grupa B.

La proba de smuls, Tudor Bratu a reușit să ridice impresionanta greutate de 175 de kilograme, plasându-se pe locul întâi în această etapă a competiției. Performanța sa a continuat în proba de aruncat, unde a ridicat 215 kilograme, ocupând din nou locul 1.

Cu un total de 390 de kilograme, Bratu s-a clasat temporar pe locul 1 în Grupa B, demonstrând o forță și o tehnică remarcabila în ambele probe ale competiției.

Fiind inițial pe locul 24, datorită acestei participări sa clasat pe locul 8 in raitingul lumii pentru clasarea la jocurile olimpice din Paris 2024. Plus a îndeplinit oficial pentru prima data rezultatul de Maestru în sport Internațional

Clasamentul final pentru Tudor Bratu, a adus poziționarea pe locul 4 în competiția generală. Această performanță remarcabilă confirmă dedicarea și pregătirea intensă a sportivului, reprezentând cu mândrie țara în competițiile internaționale de haltere. Tudor Bratu continuă să fie un nume de referință în lumea halterelor, aducând onoare și recunoaștere sportului din RM.

Sursa: cahulactiv.md