Ansamblu de Fluieriști

  Ansamblu de Fluieriști
  • Tip de activitate: Muzică
  • Instituție: Centrul de Creație „Luceafărul”
  • Vârstă: 8-15 ani
  • Plată: Gratuit
  • Limba de predare: Română/Rusă
  • Înregistrare: 01-30 Septembrie
  • Disponibilitate: Înregistrare indisponibilă în afara perioadelor de înscriere

  Ansamblul de Fluieriști este locul unde pasiunea pentru muzică, tradiție și creativitate se întâlnesc. Aici, copiii noștri învață arta minunată a fluierului, un instrument muzical folcloric de bază, dar plin de farmec și versatilitate. Cei mici descoperă secretele respirației corecte și încep o călătorie muzicală captivantă. 

  Copiii învață să citească partituri, să înțeleagă ritmul și notația muzicală, și să dezvolte urechea muzicală. Cântatul la fluier necesită concentrare și atenție la detalii, ceea ce contribuie la dezvoltarea acestor abilități. Prin practică și perfecționare, copiii câștigă încredere în abilitățile lor și înțelegerea valorii disciplinei în atingerea obiectivelor. Ansamblul de Fluieriști încurajează spiritul de echipă și oferă copiilor șansa de a se conecta cu alți tineri pasionați de muzică.

  Cei care se dedică studiului fluierului pot găsi apoi locuri în diverse formații muzicale, precum orchestra școlii sau ansambluri folclorice. De asemenea, aceste abilități pot deschide ușa pentru continuarea studiilor muzicale la un nivel mai avansat.

   Fluierul este un instrument versatil și poate fi folosit pentru a interpreta diverse genuri muzicale, de la muzică clasică până la melodii populare, folclorice sau contemporane. Cu această diversitate, copiii noștri au oportunitatea de a-și explora preferințele și de a dezvolta o gamă variată de abilități muzicale, atât prin participările la evenimentele culturale regionale cât și prin încadrarea în viitor în diverse tipuri de orchestre.

  De menționat: Orele de activitate se stabilesc în luna septembrie, în dependență de formarea grupelor, conform vârstei beneficiarilor.

  Vezi mai mult
  Vezi mai mult
  Contacte
  • Denumire activitate
  • Ansamblu de Fluieriști
  Trimiteți o cerere preliminară
  Recenzii
  Nicio recenzie încă
  Vă rugăm să rețineți că trimiterea acestei cereri nu garantează înregistrarea automată. Veți fi contactat pentru a confirma și a discuta detaliile.
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.