Centrul de Creație „Luceafărul”

  Înregistrare: 01-30 Septembrie
  Centrul de Creație „Luceafărul”

  Centrul de Creație al Copiilor "Luceafărul" are o istorie lungă și bogată, începându-și activitatea în 1941 sub numele de "Palatul Pionierilor". De-a lungul timpului, a suferit transformări semnificative, reflectate în schimbări de nume. În 1994, a devenit Centrul de Creație "Miorița," iar în 2021, a fost redenumit "Luceafărul."

  Astăzi, "Luceafărul" găzduiește o varietate de cercuri, cu un total de 20 de cercuri active în diverse domenii precum artă, meșteșuguri, muzică, teatru, cultură și societate. Aceste cercuri s-au adaptat în timp pentru a răspunde tendințelor actuale și intereselor copiilor, oferindu-le o gamă largă de activități extrașcolare.

  Centrul  "Luceafărul" se mândrește cu organizarea mai multor concursuri pentru copii, unde discipolii cercurilor își pot demonstra talentul și maestria în fața publicului și a juriului, având ocazia de a-și pune în valoare creațiile și realizările. Acest lucru oferă copiilor o platformă unică de afirmare și dezvoltare, precum și o oportunitate de a-și dezvolta abilitățile într-un mediu competitiv și stimulant.

  Vezi mai mult
  Activități
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.