Teatru de Păpuși

  Teatru de Păpuși
  • Tip de activitate: Artă
  • Instituție: Centrul de Creație „Luceafărul”
  • Vârstă: 7-14 ani
  • Plată: Gratuit
  • Limba de predare: Română/Rusă
  • Înregistrare: 01-30 Septembrie
  • Disponibilitate: Înregistrare indisponibilă în afara perioadelor de înscriere

  Cercul de Teatru de Păpuși este o activitate captivantă și creativă, dedicată micilor artiști și iubitorilor de teatru. Acest cerc oferă copiilor oportunitatea de a explora lumea teatrului de păpuși, de a-și dezvolta abilitățile artistice și de a se bucura de o experiență distractivă și educațională. Iată cum se desfășoară activitatea în cadrul acestui cerc:

  1. Creația și Designul Păpușilor: Participanții la cerc au ocazia de a crea propriile păpuși de mână sau marionete. Acest lucru implică atât designul fizic al păpușilor, cum ar fi aspectul lor și costumul, cât și aspecte tehnice, cum ar fi construcția și manipularea acestora.

  2. Scenariul și Povestirea: Copiii învață să creeze povești captivante și scenarii pentru spectacolele cu păpuși. Ei explorează elemente de narare, dezvoltă dialoguri și învață cum să structureze o poveste într-un mod captivant pentru public.

  3. Interpretarea și Manipularea Păpușilor: Acest aspect este central în teatrul de păpuși. Copiii învață cum să dea viață păpușilor prin mișcări și gesturi. Ei dezvoltă abilități de manipulare a marionetelor sau de interpretare a păpușilor de mână, astfel încât acestea să aibă expresii și să comunice în mod eficient cu publicul.

  4. Decoruri și Decor: Participanții la cerc sunt implicați în crearea decorurilor și scenelor pentru spectacole. Ei învață să-și utilizeze creativitatea pentru a construi mini-lumi captivante pentru păpuși, folosind materiale variate.

  5. Repetiții și Spectacole: Copiii se pregătesc pentru spectacole reale, repetând scenariile, mișcările și dialogurile. Aceste spectacole pot fi prezentate părinților, colegilor și comunității, oferind copiilor o șansă de a-și demonstra abilitățile artistice.

  6. Dezvoltarea Abilităților de Comunicare: Cercul de Teatru de Păpuși ajută copiii să-și dezvolte abilitățile de comunicare, învățând să lucreze în echipă, să-și exprime ideile și să comunice cu publicul prin intermediul spectacolelor.

  7. Creativitate și Imaginație: Această activitate încurajează imaginația și creativitatea copiilor. Ei învață să găsească soluții creative la problemele scenice și să-și exprime ideile într-un mod artistic.

  8. Învățare Prin Joacă: Teatrul de păpuși este o modalitate minunată de a învăța și de a dezvolta abilități importante, toate prin intermediul jocului și al divertismentului.

  Cercul de Teatru de Păpuși pentru Copii oferă oportunitatea copiilor de a se conecta cu lumea teatrului, de a-și dezvolta abilitățile artistice și de a-și crea propriile spectacole captivante. Aceasta este o activitate care încurajează imaginația și creativitatea, dezvoltă abilități de comunicare și oferă o experiență distractivă și educativă pe tot parcursul procesului de învățare.

  De menționat: Orele de activitate se stabilesc în luna septembrie, în dependență de formarea grupelor, conform vârstei beneficiarilor.

  Vezi mai mult
  Vezi mai mult
  Contacte
  • Denumire activitate
  • Teatru de Păpuși
  Trimiteți o cerere preliminară
  Recenzii
  Nicio recenzie încă
  Vă rugăm să rețineți că trimiterea acestei cereri nu garantează înregistrarea automată. Veți fi contactat pentru a confirma și a discuta detaliile.
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.