Canto

  Canto
  • Tip de activitate: Muzică
  • Instituție: Centrul de Creație „Luceafărul”
  • Vârstă: 5-21 ani
  • Plată: Gratuit
  • Limba de predare: Română/Rusă
  • Înregistrare: 01-30 Septembrie
  • Disponibilitate: Înregistrare indisponibilă în afara perioadelor de înscriere

  Cercul de Canto este o activitate extrascolară dedicată iubitorilor de muzică și cânt. Acesta oferă copiilor oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile vocale, de a explora lumea muzicii și de a se bucura de experiența interpretării vocale. În cadrul acestui cerc, copiii sunt ghidați și instruiți de profesori pasionați și calificați în domeniul muzicii vocale.

  Principalele aspecte ale Cercului de Canto includ:

  1. Dezvoltarea Abilităților Vocale: Participanții învață să-și dezvolte vocea, să-și îmbunătățească tonul, respirația, și să-și exploreze gama vocală. Prin exerciții și tehnici vocale, copiii învață să-și folosească vocea într-un mod sănătos și expresiv.

  2. Repertoriu Muzical Divers: Cercul de Canto le oferă copiilor oportunitatea de a cânta o varietate de genuri muzicale, inclusiv muzică clasică, pop, rock, muzică tradițională și multe altele. Astfel, copiii își pot dezvolta preferințele muzicale și se pot familiariza cu diferite stiluri muzicale.

   3. Interpretare și Expresie Artistică: Prin intermediul cântului, copiii învață să-și exprime emoțiile și sentimentele. Ei învață cum să interpreteze versurile și muzica într-un mod captivant și emoționant, comunicând cu publicul prin intermediul muzicii.

  4. Participarea la Spectacole și Evenimente: Copiii au șansa de a se pregăti pentru spectacole, concerte și evenimente speciale, unde își pot arăta talentul vocal în fața unui public. Aceasta dezvoltă încrederea în sine și abilitățile de prezentare.

  5. Dezvoltarea Abilităților Sociale: Cântul în cor sau în grupurile de canto implică cooperare și coordonare cu ceilalți membri. Aceasta dezvoltă abilități sociale importante, cum ar fi ascultarea, comunicarea și lucru în echipă.

  6. Oportunități de Performanță: Copiii pot avea oportunități de a participa la concursuri de cânt, evaluări artistice și chiar de a înregistra muzică. Acest lucru îi ajută să-și pună în valoare talentele și să-și dezvolte aptitudinile.

  Cercul de Canto oferă o experiență muzicală minunată și este un loc unde copiii pot descoperi și cultiva dragostea pentru muzică și cânt. Aceasta este o activitate care îi inspiră să-și exprime creativitatea și să-și dezvolte abilitățile artistice, toate sub îndrumarea profesorilor dedicați și pasionați.

  De menționat: Orele de activitate se stabilesc în luna septembrie, în dependență de formarea grupelor, conform vârstei beneficiarilor.

  Vezi mai mult
  Vezi mai mult
  Contacte
  • Denumire activitate
  • Canto
  Trimiteți o cerere preliminară
  Recenzii
  Nicio recenzie încă
  Vă rugăm să rețineți că trimiterea acestei cereri nu garantează înregistrarea automată. Veți fi contactat pentru a confirma și a discuta detaliile.
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.