Meșteșuguri populare și moderne / Quilling

   Meșteșuguri populare și moderne / Quilling
  • Tip de activitate: Artă
  • Instituție: Centrul de Creație „Luceafărul”
  • Vârstă: 5-21 ani
  • Plată: Gratuit
  • Limba de predare: Română/Rusă
  • Înregistrare: 01-30 Septembrie
  • Disponibilitate: Înregistrare indisponibilă în afara perioadelor de înscriere

  În cadrul cercului nostru de "Meșteșuguri Populare și Moderne / Quilling", invităm copiii să se dedice unei activități artistice care aduce o mare stare de bine, liniște și relaxare. Prin această artă, copiii își pot îmbogăți gândurile și emoțiile, exprimându-și creativitatea și individualitatea. Procesul de creație îi conduce către producerea unor opere unice, personalizate, care reflectă măiestria lor.

  În cadrul acestor ore extracurriculare, copiii învață nu doar tehnica quilling-ului, ci și dezvoltă abilități multiple. Aceste activități contribuie la îmbinarea și consolidarea cunoștințelor de geometrie, istorie, artă plastică și multe altele. Prin quilling, copiii învață să aibă răbdare, să fie corecți și să dezvolte trăsături morale precum hărnicia, dărnicia creatoare, spiritul de economie, dragostea pentru natură, simțul estetic, tenacitatea și abilitatea de a se adapta la cerințele unui grup.

   Această activitate oferă, de asemenea, o serie de modalități de educare a abilităților intelectuale valoroase în lumea contemporană, cum ar fi îndemânarea manuală, imaginația, creativitatea, memoria și multe altele. Cu pasiune și pricepere, transmitem copiilor dragostea și respectul pentru tradițiile noastre meșteșugărești, combinându-le cu aspecte moderne. Acest cerc este o ocazie minunată pentru ei să-și dezvolte talentele și să descopere tainele artelor meșteșugărești.

  De menționat: Orele de activitate se stabilesc în luna septembrie, în dependență de formarea grupelor, conform vârstei beneficiarilor.

  Vezi mai mult
  Vezi mai mult
  Contacte
  • Denumire activitate
  • Meșteșuguri populare și moderne / Quilling
  Trimiteți o cerere preliminară
  Recenzii
  Nicio recenzie încă
  Vă rugăm să rețineți că trimiterea acestei cereri nu garantează înregistrarea automată. Veți fi contactat pentru a confirma și a discuta detaliile.
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.