Arta Plastică/Vizual Decorativ

  Arta Plastică/Vizual Decorativ
  • Tip de activitate: Artă
  • Instituție: Centrul de Creație „Luceafărul”
  • Vârstă: 5-21 ani
  • Plată: Gratuit
  • Limba de predare: Română/Rusă
  • Înregistrare: 01-30 Septembrie
  • Disponibilitate: Înregistrare indisponibilă în afara perioadelor de înscriere

  În cadrul cercului nostru, copiii au oportunitatea de a explora și de a-și dezvolta afinitatea pentru arta și creație. Învățăm și experimentăm cu tehnici și metode neconvenționale, cum ar fi pictarea cu ațe, gravură, ștampilare, arta cu amprente, monotipie, arta cu pete de cerneală și multe altele.Această experiență unică îi ajută să-și dezvolte abilitățile artistice fără constrângeri și să-și exprime imaginația creativă în mod liber.

  În cadrul cursurilor noastre, copiii învață să combine aceste tehnici diverse pentru a crea opere de artă armonioase și originale. Cercul nostru este un loc în care se valorizează creativitatea și originalitatea, iar copiii noștri sunt încurajați să participe la numeroase concursuri la nivel local, național și internațional.

  Pe parcursul anilor 2022-2023, copiii noștri au participat la mai mult de 50 concursuri, inclusiv competiții importante precum „Pace în culori”; сoncurs internațional arte vizuale „Da Vinci Altfel”, ediția a II-a; сoncurs republican „Ornamente tradiționale”; сoncurs republican «CASA MEA E ȘI CASA TA ÎMPREUNA ÎN SIGURAN”; сoncurs republican „Сopii spun vrem pace”; Concursului de Arte plastice și Artizanat „Carnavalul culorilor tomnatice”; concurs internațional Ediția a XII-  ARTE MICI, всероссийские конкурсы : «Мой яркий мир», «Время чудес», «Зима в окно стучится» , «Мамино тепло», «Новогодняя мастерская», «Забавные пингвины» și multe altele. Copiii noștri au obținut premii la toate nivelurile, inclusiv locuri fruntașe, premii speciale și recunoaștere pentru creativitate și originalitate.

  Există numeroase motive pentru care ar trebui să vă înscrieți copilul în acest cerc de artă captivant:

  • Dezvoltarea imaginației și a creativității. Copilul își exersează capacitatea de a lua decizii în legătură cu alegerea culorilor, combinația acestora și a tonurile, ceea ce îl ajută să creeze opere unice și personale.
  • Antrenarea observației și memoriei. Pentru a reproduce o formă sau un obiect, copilul trebuie să-l studieze sau să-l memoreze cu atenție. Acest lucru îi stimulează atenția la detalii și memoria.
  • Dezvoltarea simțului estetic. Prin intermediul artei, copiii încep să observe mai mult lumea din jurul lor. Textele, culorile, formele și modelele devin mai evidente și mai captivante pentru ei.

  Prin înscrierea copilului dumneavoastră în acest cerc de artă, îi oferiți oportunitatea de a se lăsa purtați de creativitate și de a dezvolta abilitățile artistice într-un mediu plin de susținere și prietenie. Aici, imaginația se întâlnește cu culorile, iar fiecare creație devine o poveste unică și personală.

  De menționat: Orele de activitate se stabilesc în luna septembrie, în dependență de formarea grupelor, conform vârstei beneficiarilor.

  Vezi mai mult
  Vezi mai mult
  Contacte
  • Denumire activitate
  • Arta Plastică/Vizual Decorativ
  Trimiteți o cerere preliminară
  Recenzii
  Nicio recenzie încă
  Vă rugăm să rețineți că trimiterea acestei cereri nu garantează înregistrarea automată. Veți fi contactat pentru a confirma și a discuta detaliile.
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.