Design Vestimentar

  Design Vestimentar
  • Tip de activitate: Artă
  • Instituție: Centrul de Creație „Luceafărul”
  • Vârstă: 14-21 ani
  • Plată: Gratuit
  • Limba de predare: Română/Rusă
  • Înregistrare: 01-30 Septembrie
  • Disponibilitate: Înregistrare indisponibilă în afara perioadelor de înscriere

  Cercul de Design Vestimentar este un locul unde tinerii cu vârste cuprinse între 14 și 21 de ani au ocazia de a pătrunde în lumea creației vestimentare. Sub îndrumarea experimentată a domnului Petru Furtuna, cu o experiență de peste 50 de ani în domeniu, acești tineri pasionați învață secretele și abilitățile necesare pentru a crea propriile produse vestimentare.

  Pe parcursul a trei ani, discipolii noștri învață arta modelării și confecționării produselor vestimentare personalizate, adaptate dimensiunilor individuale. Ei încep cu articole mai simple, cum ar fi fuste, bluze, pantaloni, și ajung să creeze articole vestimentare mai complexe, precum rochii și veste. Astfel, dezvoltând abilități esențiale în domeniul designului vestimentar.

  În cadrul cercului, tinerii exploratori ai modei își îmbogățesc cunoștințele despre istoria vestimentației și tendințele actuale. Această înțelegere le oferă o perspectivă mai largă asupra artei și evoluției modei.

  Pe lângă creație, discipolii noștri învață cum să repare și să restaureze articole vestimentare. Această abilitate este valoroasă, deoarece îi ajută să-și mențină și să-și prelungească durata de viață a hainelor preferate.

  Prin intermediul acestui cerc, fiecare copil dobândește abilități creative, gust estetic și cunoștințe practice în domeniul designului vestimentar. Ei nu numai că învață cum să creeze propriile articole vestimentare, dar pot și să le personalizeze conform preferințelor și stilului lor unic. Acest lucru îi ajută să-și dezvolte creativitatea și să-și exprime individualitatea.

  Totodată, abilitățile dobândite în cadrul acestui cerc oferă tinerilor oportunitatea de a-și crea propriile haine, de a recicla și reîmprospăta vestimentația, sau chiar de a crea la comandă pentru alte persoane, ceea ce poate aduce un venit suplimentar. Astfel, se dezvoltă și abilități antreprenoriale.

  Încheind, Cercul de Design Vestimentar este un loc unde pasiunea pentru modă se transformă în creativitate și competență practică, pregătind astfel viitori designeri sau pasionați de modă.

   De menționat: Orele de activitate se stabilesc în luna septembrie, în dependență de formarea grupelor, conform vârstei beneficiarilor.

  Vezi mai mult
  Vezi mai mult
  Contacte
  • Denumire activitate
  • Design Vestimentar
  • Conducător
  • Petru Furtuna
  Trimiteți o cerere preliminară
  Recenzii
  Nicio recenzie încă
  Vă rugăm să rețineți că trimiterea acestei cereri nu garantează înregistrarea automată. Veți fi contactat pentru a confirma și a discuta detaliile.
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.