Matematică pentru isteți

  Matematică pentru isteți
  • Tip de activitate: Educație/Cluburi de interese
  • Instituție: Centrul de Creație „Luceafărul”
  • Vârstă: 5-21 ani
  • Plată: Gratuit
  • Limba de predare: Română/Rusă
  • Înregistrare: 01-30 Septembrie
  • Disponibilitate: Înregistrare indisponibilă în afara perioadelor de înscriere

  Matematica nu este doar o materie școlară, ci o aventură captivantă și palpitantă pentru cei mici.

  Cercul nostru oferă activități de învățare a matematicii printr-o experiență distractivă și interactivă. Deoarece prin jocuri inovatoare și activități captivante, copiii își dezvoltă abilitățile matematice fără Astfel, cultivăm gândirea logică a copiilor, oferindu-le provocări matematice stimulante care îi ajută să gândească în mod abstract și să rezolve probleme complexe.

  Ne concentrăm pe aplicarea practică a matematicii în viața de zi cu zi. Copiii învață cum să utilizeze matematica în diverse situații, de la cumpărături la planificarea activităților zilnice.

  Matematica poate fi creativă! Prin activități artistice și proiecte inovatoare, încurajăm gândirea creativă și abordarea matematicii ca pe o formă de artă.
  Cercul nostru creează un mediu prietenos și colaborativ. Copiii își pot împărtăși ideile, pot lucra împreună la proiecte și se pot inspira reciproc.

   Prin intermediul „Matematica pentru Isteți”, nu doar că îmbunătățim abilitățile matematice ale copiilor, ci le oferim și o perspectivă nouă și interesantă asupra acestei discipline fundamentale. Prin joacă și creativitate, transformăm matematica într-o aventură captivantă pentru micuții noștri exploratori!
  De menționat: Orele de activitate se stabilesc în luna septembrie, în dependență de formarea grupelor, conform vârstei beneficiarilor.

  Vezi mai mult
  Vezi mai mult
  Contacte
  • Denumire activitate
  • Matematică pentru isteți
  Trimiteți o cerere preliminară
  Recenzii
  Nicio recenzie încă
  Vă rugăm să rețineți că trimiterea acestei cereri nu garantează înregistrarea automată. Veți fi contactat pentru a confirma și a discuta detaliile.
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.