Ansamblul „Majorette-Show - Iuventa”

  Ansamblul „Majorette-Show - Iuventa”
  • Tip de activitate: Dans
  • Instituție: Palatul de Cultură „N.Botgros”
  • Vârstă: 5-20 ani
  • Plată: Contra cost
  • Limba de predare: Română/Rusă
  • Înregistrare: 01-30 Septembrie
  • Disponibilitate: Înregistrare indisponibilă în afara perioadelor de înscriere

  „Majorette-Show - Iuventa” reprezintă o inițiativă care adună Ansamblul model de dansuri de stradă și populare stilizate „Iuventa” și Studioul Coregrafic „Majorette-Show”.

  Aceste colective oferă cursuri de dans care nu numai că dezvoltă abilități fizice esențiale, precum coordonarea, flexibilitatea și rezistența, dar și abilități artistice, cum ar fi exprimarea și creativitatea. Prin participarea la astfel de activități, copiii și adolescenții au oportunitatea de a-și dezvolta și spiritul de echipă, disciplina și încrederea în sine. Dansul adaugă un element artistic și distractiv la procesul de învățare.

  Ansamblul „Iuventa” a luat naștere în 1994 și a devenit rapid un reper în educația estetică a copiilor și tinerilor din regiunea Cahul. Prin repertoriul variat, acest ansamblu a făcut cunoscut numele orașului și al țării prin participarea la evenimente și concursuri de dansuri atât la nivel național, cât și internațional  (Ungaria, Estonia, Turcia, Franța, Grecia, Italia, Spania, Bulgaria, s.a.). Stilurile abordate variază de la compoziții coregrafice folclorice stilizate la dansuri de stradă contemporane, dansuri sportive și moderne.

  „Majorette- Show” cu rădăcini care se întind până în 2012 și o pasiune ce a prins cu adevărat viață în 2018, Colectivul Majorette Show este un exemplu strălucitor al ambiției și determinării. Aducem un suflu nou în universul dansului și sportului, aducând în prim-plan stilul Majorette, o formă de artă diversificată ce înglobează elemente precum pampoane, drapele, baston și tobe.

  De-a lungul anilor, am colaborat strâns cu NBTA Europa, oferind copiilor noștri șansa de a deprinde tehnici de mânuire a bastonului, drapelelor, tobelor și pompoanelor. Rezultatele nu au întârziat să apară, iar tinerii noștri au strălucit pe scena competițiilor, obținând premii prestigioase.

  Printre realizările noastre se numără:

  🏆 Premiul I la Danube Dance Fest 2019, Galați, România, pentru Majorete cu baston și Dansul cu drapele, alături de Premiul special pentru cel mai bun moment coregrafic.

  🏆 Premiul I în 4 categorii la Majorette-Sport și Baton Twirling „Зимние Узоры II” 2021, Moscova, Rusia, pentru Majoretele noastre talentate.

  🏆 Locul 2, secțiune: Traditional Pompoms Corps,categorie Juvenile,  European Majorettes Championship 2022, Lignano, Italia.

  🏆 Locul 3, secțiune: Traditional Pompoms Corps,categoriile Juvenile și Junior,  European Majorettes Championship 2023, Plovdiv, Bulgaria

  Mai mult decât un colectiv de performanță, Majorette Show este mândria Republicii Moldova și reprezintă Federația Național Sportivă de Majorete Baton și Twirling în Republica Moldova, cu sediul la Cahul. Fapt cei permite să reprezinte țara noastră la campionatele și Concursurile Europene de Majorette.

  Suntem conduși de pasiune și dedicație și suntem mândri să oferim tinerilor din Cahul oportunitatea de a străluci pe scena internațională. Prin muncă asiduă și determinare, am dovedit că visurile pot deveni realitate.

  De menționat: Orele de activitate se stabilesc în luna septembrie, în dependență de formarea grupelor, conform vârstei beneficiarilor.

  Vezi mai mult
  Vezi mai mult
  Contacte
  • Denumire activitate
  • Ansamblul „Majorette-Show - Iuventa”
  • Conducător
  • Panașescu Rodica
  Trimiteți o cerere preliminară
  Recenzii
  Nicio recenzie încă
  Vă rugăm să rețineți că trimiterea acestei cereri nu garantează înregistrarea automată. Veți fi contactat pentru a confirma și a discuta detaliile.
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.