Palatul de Cultură „N.Botgros”

  Înregistrare: 01-30 Septembrie
  Palatul de Cultură „N.Botgros”

  Construit în 1984, Palatul este un edificiu impresionant cu o capacitate de 600 de locuri și găzduiește 11 colective și ansambluri artistice variate. Acestea includ ansamblurile „Izvorașul”, „Iuventa”, „Nufărul”, „Bobocelul”, „Majorette-Show”, „Lăcrimioare”, precum și Teatrul Studiou „Masca”, Centrul de Șah, Cercul Mâini Dibace „Hobby Boom”, Cercul de Chitară, Fanfara Municipală și Ansamblul etnofolcloric „Altița”. Peste 600 de copii participă activ la aceste cercuri, desfășurându-și pasiunile artistice și creativitatea în cadrul lor.

  Palatul de Cultură joacă un rol central în viața culturală a comunității, organizând diverse evenimente precum concerte dedicate Sărbătorilor de Iarnă, Ziua Culturii, Primăverii și Mărțișorului , Ziua Copilului, Ziua și Hramul orașului Cahul, și de o impornață majoră: Festivalul Internațional de folclor „Nufărul Alb”, Festivalul „Mărțisor”, și găzduiește o expoziție permanentă a meșterilor populari din regiunea transfrontalieră, în colaborare cu România.

  Pe lângă evenimentele culturale, Palatul deschide ușile pentru o varietate de activități și evenimente, cum ar fi expoziții de artă, concerte, spectacole, master-classuri, întâlniri de creație, training-uri, seminarii, festivaluri, concursuri, conferințe, proiecții de filme și multe altele. De asemenea, oferă spații închiriate pentru diverse tipuri de activități, contribuind la diversitatea și vitalitatea culturală a comunității.

  Vezi mai mult
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.