21 Noiembrie 2023

„Elegie Autumnală”: O Călătorie în Lumea Artei Vizuale

„Elegie Autumnală”: O Călătorie în Lumea Artei Vizuale

Într-un spectacol de culoare și expresie, au fost deschisă porțile celei de-a patra ediții a expoziției de Arte Vizuale "Elegie Autumnală" la Palatul de Cultură „N. Botgros” din Cahul. Un eveniment plin de rafinament și creativitate, ce se va desfășura în perioada 15-22 noiembrie, și care aduce împreună 33 de artiști talentați din Republica Moldova și România.

Organizată cu sprijinul Primăriei Municipiului Cahul și în colaborare cu Școala de Arte Plastice pentru Copii din mun.Cahul, expoziția reprezintă o fereastră către lumea fascinantă a artelor vizuale. Cu o diversitate remarcabilă de stiluri și tehnici, lucrările expuse reflectă bogăția creativității locale și regionale.

Peste 50 de lucrări de pictură, adevărate opere de artă, au fost aduse laolaltă în cadrul acestei ediții. Artiștii provin din diverse colțuri ale țării și din România, oferind publicului o privire captivantă asupra modului în care diferitele medii și culturi influențează creația artistică.

Expoziția nu este doar o vitrină de artă, ci și o oportunitate unică pentru vizitatori de a se conecta cu universul artistic. Într-un cadru prielnic, fiecare vizitator poate experimenta diversitatea expresiei vizuale și poate descoperi propriile interpretări ale lucrărilor expuse.

Așadar, pentru toți iubitorii de artă și cei pasionați de frumos, expoziția "Elegie Autumnală" reprezintă un prilej de a explora și de a se bucura de talentul artiștilor contemporani. Cu porțile deschise până pe 22 noiembrie, vă invităm să vă lăsați purtați de magia artei vizuale și să vă bucurați de fiecare nuanță a acestei elegii toamnale.

Sursa: cahulactiv.md