Teatrul-studiou „Masca”

  Teatrul-studiou „Masca”
  • Tip de activitate: Artă
  • Instituție: Palatul de Cultură „N.Botgros”
  • Vârstă: 7-16 ani
  • Plată: Contra cost
  • Limba de predare: Română/Rusă
  • Înregistrare: 01-30 Septembrie
  • Disponibilitate: Înregistrare indisponibilă în afara perioadelor de înscriere

  Înființat în anul 2009, acest cerc s-a dedicat artei actorului și artelor vorbirii. De-a lungul timpului Studioul Teatral „Masca”, a adus bucurie și emoție în inimile cahulenilor prin spectacolele susținute în instituțiile culturale și de învățământ din Cahul. Ne-am implicat în numeroase manifestări culturale, punând în scenă o gamă variată de spectacole, de la dramatizări și compoziții literare până la matinee, ș.a.

  Misiunea noastră a fost să îi învățăm pe tineri actori arta spectacolului teatral. În cadrul spectacolelor noastre, aceștia s-au familiarizat cu aspecte precum regia, jocul artistic, ținuta scenică, scenografia, iluminatul, sonorizarea și costumele.

  De-a lungul anilor, am participat la numeroase festivaluri și concursuri internaționale, reprezentând cu mândrie Republica Moldova. Realizările noastre ne umplu de satisfacție:

  🏆 Premiul Mare pentru spectacolul „Motanul încălțat” de Charles Perrault la Festivalul de Teatru pentru Amatori „Sus cortina” din Botoșani, România, în 2020.

  🏆 Premiul special al juriului pentru spectacolul „Când pisica nu-i acasă” de V. Filip la Festivalul Concurs al Teatrelor de Amatori „Vasile Alecsandri” în 2021.

  🏆 Trofeul categoriei grup la Festivalul Național de Muzică și Teatru "Dor de scenă", ediția a II-a (online) organizată de Artyou School, România, în 2022.

  Suntem mândri de ceea ce am realizat, dar suntem și mai bucuroși să oferim tinerilor din Cahul oportunitatea de a descoperi pasiunea pentru teatru și de a dezvolta abilități actoricești. Aici, fiecare poveste devine realitate pe scenă.

  Dacă îți dorești să faci parte din această aventură captivantă, contactează-ne și descoperă arta spectacolului la Teatrul-Studiou „Masca”!

  De menționat: Orele de activitate se stabilesc în luna septembrie, în dependență de formarea grupelor, conform vârstei beneficiarilor.

  Vezi mai mult
  Vezi mai mult
  Contacte
  • Denumire activitate
  • Teatrul-studiou „Masca”
  • Facebook
  Trimiteți o cerere preliminară
  Recenzii
  Nicio recenzie încă
  Vă rugăm să rețineți că trimiterea acestei cereri nu garantează înregistrarea automată. Veți fi contactat pentru a confirma și a discuta detaliile.
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.