Cercul de Șah

  Cercul de Șah
  • Tip de activitate: Sport
  • Instituție: Palatul de Cultură „N.Botgros”
  • Vârstă: 7-85 ani
  • Plată: Gratuit
  • Limba de predare: Română/Rusă
  • Înregistrare: 01-30 Septembrie
  • Disponibilitate: Înregistrare indisponibilă în afara perioadelor de înscriere

  Cercul de Șah Cahul, din anul 2016 este un loc special pentru toți iubitorii artei șahului din raionul Cahul. Aici se întâlnesc tineri și adulți, cu vârste cuprinse între 7 și 65 de ani, toți împărtășind aceeași pasiune pentru această artă a minții. Șahul, practicat la centrul nostru, este mult mai mult decât un joc; este o artă și o provocare mentală care ne provoacă și ne învață mereu lucruri noi.

  Jocul de șah reprezintă un adevărat antrenament mental. Stimulează gândirea strategică, dezvoltă concentrarea, promovează luarea deciziilor rapide și responsabile, și învață copiii să gestioneze presiunea în situații de competiție. Pe lângă toate aceste aspecte, șahul dezvoltă inteligența emoțională, învățându-i pe copii să evalueze consecințele acțiunilor lor și să se adapteze la schimbările din joc. Toate aceste abilități sunt extrem de valoroase pe parcursul vieții.

  Participarea la campionate și cupe de șah este un pas crucial în evoluția unui jucător. Aceste competiții reprezintă o provocare și o motivație pentru copii să-și dezvolte abilitățile și să-și testeze strategiile împotriva altor jucători talentați. Ele oferă o rampă de lansare către excelență și o oportunitate de a învăța din experiențele diversificate în acest domeniu. Participarea la competiții de șah nu numai că îi inspiră pe tineri să devină jucători mai buni, dar le oferă și o perspectivă unică asupra unei lumi în care fiecare mutare contează.

  Cercul nostru de șah este mândru să participe activ la competiții și turnee la nivel regional, național și internațional, în care elevii noștri s-au remarcat cu locuri de frunte în categoriile lor. Ne bucurăm să promovăm valori precum concentrarea, perseverența și fair-play-ul și să vedem cum pasiunea pentru șah unește oameni de toate vârstele într-o comunitate unită. 

  De asemenea, suntem  și organizatori al Turneului de Șah „Cupa Primarului” și a altor evenimente de prestigiu cu joc de șah, care adună jucători pasionați din toată țara. Acest lucru marchează angajamentul nostru de a promova șahul și de a uni comunitatea șahiștilor din întreaga țară.

  Aici, fiecare mutare este un pas înainte spre succes și dezvoltare personală. Te așteptăm cu drag să faci parte din această aventură a minții!

  De menționat: Orele de activitate se stabilesc în luna septembrie, în dependență de formarea grupelor, conform vârstei beneficiarilor.

  Vezi mai mult
  Vezi mai mult
  Contacte
  • Denumire activitate
  • Cercul de Șah
  Trimiteți o cerere preliminară
  Recenzii
  Nicio recenzie încă
  Vă rugăm să rețineți că trimiterea acestei cereri nu garantează înregistrarea automată. Veți fi contactat pentru a confirma și a discuta detaliile.
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.