Pian

  Pian
  • Tip de activitate: Muzică
  • Instituție: Școala de Muzică „M.Cebotari”
  • Vârstă: 7-13 ani
  • Plată: Contra cost
  • Limba de predare: Română/Rusă
  • Înregistrare: 01-10 Iunie, 15-31 August
  • Disponibilitate: Înregistrare indisponibilă în afara perioadelor de înscriere

  Pianul este unul dintre cele mai nobile și versatile instrumente muzicale care au existat vreodată. De-a lungul secolelor, acest instrument a captivat inimile ascultătorilor și a oferit muzicienilor o platformă impresionantă de exprimare artistică. 

  Învățarea pianului dezvoltă o serie de abilități valoroase la copii, cum ar fi coordonarea ochi-mână, dexteritatea degetelor, memorie, înțelegerea ritmului și a teoriei muzicale. De asemenea, îi învață să aprecieze și să creeze muzică, dezvoltându-și creativitatea și expresivitatea artistică.

  Pianul necesită o practică constantă și atenție la detalii. Prin urmare, copiii învață disciplină, răbdare și concentrare, abilități care îi ajută în alte aspecte ale vieții lor.

  La lecțiile noastre de Pian, veți învăța:

  - Tainele limbajului muzical

  - Tehnici de bază a instrumentului

  - Teorii muzicale, solfegii

  - Tehnica de degete

  - Interpretarea expresivă

  - Înțelegerea genurilor muzicale, ș.a.

  Pe lângă lecțiile individuale de pian, copiii vor avea oportunitatea de a se alătura corului și ansamblurilor noastre muzicale. Aici vor putea lucra împreună cu alți tineri pasionați pentru a crea muzică minunată Acest lucru vă va dezvolta și mai mult abilitățile muzicale, învățând să ascultați cu atenție colegii din orchestră, să coordonați cu eleganță sunetul vioarei voastre și să vă bucurați de experiența minunată de a face muzică împreună.

  Pianul oferă posibilitatea de a explora muzica, arta și cultura în profunzime. Acesta poate fi un punct de plecare pentru înțelegerea istoriei muzicii și a diferitelor stiluri artistice. Pentru cei pasionați de muzică, pianul oferă oportunități remarcabile pentru o carieră muzicală. Pianistul poate deveni solist, acompaniator, membru al unei formații, profesor sau compozitor.

  În concluzie, pianul este un instrument muzical de o importanță inestimabilă în lumea artei și muzicii. Învățarea pianului dezvoltă abilități variate la copii, oferă perspective de viitor impresionante și le deschide ușa către o lume bogată de creativitate și exprimare artistică. Este un instrument care le permite copiilor să creeze, să se conecteze cu muzica și să descopere frumusețea și profunzimea acestei arte captivante.

  De menționat: Orele de activitate se stabilesc în luna septembrie, în dependență de formarea grupelor, conform vârstei beneficiarilor.

  Vezi mai mult
  Vezi mai mult
  Contacte
  • Denumire activitate
  • Pian
  • Conducător
  • Maria Uzun, Natalia Latu, Natalia Pitomeț, Veronica Ivanenco, Svetlana Leșchevicene, Oxana Munteanu, Natalia Frumuzachi, Tatiana Grajdeanu, Nadejda Munteanu, Lili Caminschi, Cristina Calin,
  Trimiteți o cerere preliminară
  Recenzii
  Nicio recenzie încă
  Vă rugăm să rețineți că trimiterea acestei cereri nu garantează înregistrarea automată. Veți fi contactat pentru a confirma și a discuta detaliile.
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.